zondag 29 november 2009

Kobe's birthday party - zondag 29 november 2009

Hoewel Kobe's verjaardag pas op 1 december is, besloten we om zijn verjaardagsfeestje reeds het weekend er voor te doen (volgend weekend is het namelijk Sinterklaasfeest). We nodigden enkele vriendjes en vriendinnetjes uit in een indoor playground. Als thema voor de borden, servietten, ... kozen we "Thomas and Friends". Kobe is dol op treintjes! Tussen het spelen door werden de kindjes getrakteerd op ijsjes en cupcakes. Ze hadden heel veel plezier! De pakjes konden (mochten) we pas thuis open doen (Amerikaanse gewoonte) nadat we nog met enkele mama's en papa's een pizza in 't dorp waren gaan eten. Waarschijnlijk zal Kobe zich deze verjaardag niet herinneren, maar wij legden toch enkele mooie beelden vast!
The place to be...

Kobe op de rollercoaster...

Kobe en Amy Twohig

De kindjes smullen van een lekker ijsje.



Kobe doet zijn pakjes open.

Kijk eens wat ik allemaal gekregen heb!


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Amai, Amai, zo'n feest. Wat gaat er niet allemaal om in zo'n klein hoofdje. Schitterend toch, die concentratie naar dat openen van een pakje.
Jammer dat die mooie tijd zo snel voorbij gaat. Maar met dit soort herinneringen opgeslagen, staan er hem en zijn omgeving (familie,vrienden en kennissen)nog vele mooie momenten te wachten.
dikke knuffels van oma en opa zee

juviris zei

Hoi Schuer, wat vliegt de tijd. Geef die kleine rakker een stevige pakkerd van ons! Lang zal hij leven in de glorie,ja!
Robin, Iris, Ties en Mit