zaterdag 2 januari 2010

Nieuwjaarsfeestje Moms Club - zat.2 januari 2010

Gelukkig Nieuwjaar iedereen! Wij wensen jullie het allerbeste toe voor 2010!
Oudejaarsavond hebben wij bij een Amerikaans koppel doorgebracht. Ze hadden hun huis opengesteld voor zo'n 9 koppels en 17 kinderen. Een huis vol is het minste wat je kon zeggen! Het was aangenaam, maar op z'n Amerikaans: eten met je bord op de schoot, plastic bordje en plastic vorkjes (messen nergens te bespeuren natuurlijk en dus redelijk onpraktisch als je je gehakballetjes in stukjes wil snijden), ... In elk geval hebben we ons geamuseerd.
Zaterdag 2 januari organiseerde de Moms Club een nieuwjaarsfeestje voor de kindjes. Rond 16u verzamelde iedereen in een soort parochiehuis en werd er met de kinderen geknutseld en allerlei activiteiten gedaan. Kobe heeft zich goed geamuseerd al nam hij niet echt deel aan de Limbo en de stoelendans...waarschijnlijk nog een beetje te klein. Rond half zes kwamen de pizza's aan die we natuurlijk ook op z'n Amerikaans opgegeten hebben, d.w.z een slice pizza dubbelgevouwen en dan bijten! Kobe deed liever niet mee aan het Amerikaans gedoe en vroeg om de pizza in stukjes te snijden:) Op het einde van de avond telden we dan samen af om de kinderen een Gelukkig Nieuwjaar te wensen. Een geslaagde namiddag voor jong en oud!
Het knutselen. Mama's en papa's mee aan de slag.




Aftellen naar 1: "Gelukkig Nieuwjaar"!

1 opmerking:

leen zei

Misschien moeten we op school als jullie terug zijn ook maar 's een mom's club opstarten. Kandidaten genoeg in elk geval. En dan kunnen natuurlijk we ook die mom's night out doen :-) !