maandag 12 januari 2009

Camelback - 11 januari 2009

Sinds 3 januari verblijven we terug op onze vaste stek in NJ. Na een goede vlucht en een iets of wat turbulente daling en landing kwamen we rond de middag (lokale tijd) aan in Newark. De jetlag speelde ons wat parten, maar vrij snel (en zeker voor Kobe) zaten we terug in onze vaste routine en waren we het al weer gewoon. Ondertussen zit de eerste week er al op.
Aangezien het deze week wat gesneeuwd heeft, leek het ons de ideale moment om vandaag met onze Belgische vrienden een (half)dagje te gaan skiƫn op de Camelback Mountain in Pennsylvania. We vertrokken rond tien uur vanmorgen en een uur en een kwart later arriveerden we aan de voet van de Camelback. We waanden ons echt op vakantie... Tom en ik waren echt blij dat we nog eens terug op de latten stonden, want dit was toch al weer twee jaar geleden. Kobe lieten we voor twee uurtjes achter in de daycare en hij had het er erg naar zijn zin. Aanvankelijk deed het zonnetje goed zijn best, maar na enige tijd verdween het achter de wolken en werd het toch wel erg koud, waardoor we onze activiteiten wat vroeger moesten stopzetten. Rond 17u keerden we terug huiswaarts en sloten onze dag af bij het East Star Buffet in het naburige Somerville. Zeker de moeite om nog te doen!
Sneeuw in River Park at Raritan (getrokken van op ons mini-terrasje)
Kobe, Gitte en Wout op de slee.
Annick, toen de zon nog goed haar best deed...
...Annick en Tom, toen de zon het wat liet afweten...

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi tom saskia en kobe

Hier terug aan zee ook winterfeest.
zondag 30000 ijsschaatsers op de Damse vaart een overrompeling daar.
Men kon schaatsen van Damme naar Sluis met de nodige gluhwein langs de kanten.De politie had alles autovrij gemaakt wegens overvol.We mailen j nog over onze trip naat NY
Nu is de dooi begonnen dus toch nipt geen elfstedentocht dit jaar.
vele groetjes en XX oma opa zee