maandag 23 februari 2009

AMNH - zondag 22 februari 2009

Zondag was het maar een druilerige dag in NJ, dus verkozen we om het museum te bezoeken dat aanvankelijk vorige week op onze planning stond: The American Museum of Natural History.
Het museum belicht tot in detail het leven en de geschiedenis van de mens en de dinosaurus. Verder vind je er prachtig opgezette zoogdieren uit Afrika, Azië en Noord-Amerika, een collectie edelstenen en mineralen, exposities over wereldculturen en het universum.
Wij hebben vooral genoten van Kobe's verwondering. Dit museum is zeker en vast een bezoekje waard als je in NY vertoeft. Met de Pfizer-badge hadden we gratis toegang tot het museum, maar onze kosten gingen toch wel de hoogte in door de parking en het eten (22 dollar voor 2 boterhammen en een frisdrank + 30 dollar voor 3u parking). Misschien toch iets om rekening mee te houden...
De komende week hebben we een druk programma voor de boeg. Op dinsdagvoormiddag heeft Saskia het event 'Muffins for Mom' op de crèche bij Kobe. Woensdagavond bezoeken we het Flanders House. Helaas kregen we de mededeling dat we het concert van Scala niet kunnen bijwonen wegens een teveel aan inschrijvingen. We kunnen wel naar de receptie... Volgend weekend verwachten we bezoek van de ouders van Tom.











Het skelet van een triceratops


Het skelet van een mammoet.

Geen opmerkingen: