dinsdag 10 februari 2009

En toen was het stil :)

Het is een beetje stilletjes geworden op onze blog hé! Geen paniek! We zijn er nog, maar de laatste weken hebben we niet echt activiteiten of uitstappen gedaan die echt vernoemenswaardig waren voor de blog. Dit kwam vooral omdat het weer het niet zo toeliet. We hebben enkele koude sneeuwweken achter de rug, maar er is verbetering op komst. Zaterdag en zondag hadden we mooie 'lente'dagen van 14°C. Helaas lag ik het voorbije weekend in mijn bed met wat griepachtige symptomen.
In ieder geval hebben we enkele interessante en leuke activiteiten/uitstappen in het vooruitzicht.
Maandag 16 februari is het President's Day. Tom heeft dan een dagje verlof. Misschien zit er dan wel een bezoekje aan het aquarium van NY in. Aangezien het grootste gedeelte in openlucht is, moet het weer wel ideaal zijn.
Op woensdag 25 februari zijn we uitgenodigd voor de officiële opening van het Flanders House in New York City. Na de openingsceremonie mogen we genieten van het optreden van Scala and the Kolacny Brothers. Verder wordt er een receptie voorzien van standjes met Vlaamse producten. Indien er nog tijd is, kunnen we de tentoonstelling "One Foot in America: Antwerp, Red Star Line, and Eugeen Van Mieghem" bezoeken.
Eind maart gaan we voor een weekje naar de Caraïbische zon, al heb ik ondertussen vernomen dat je hier ook al heel mooi weer kan hebben in maart.
We houden jullie op de hoogte!

Geen opmerkingen: