vrijdag 24 april 2009

Bezoek van Oma en Opa uit Bonheiden.

De ouders van Saskia kwamen even dag zeggen van maandag 20 april tot donderdag 23 april vooraleer ze naar Texas vertrokken.
Op maandag wachtten Saskia en Kobe ze ongeduldig op aan de luchthaven. Kobe was ze duidelijk nog niet vergeten, want hij vloog opa direct in de armen en wilde niet meer loslaten!
Na een rustige maandagnamiddag en - avond, trokken we dinsdag naar Ellis en Liberty Island. Vanuit Jersey City namen we de ferry naar Ellis Island om er het Museum of Immigration te bezoeken (zo'n 12 miljoen migranten kwamen Amerika via deze weg binnen). Tom had dit ook graag gezien, maar kon wegens teveel werk niet meegaan.
Helaas liet het weer wat te wensen over. Het was redelijk warm, maar er hing heel veel mist waardoor we de skyline van Manhattan niet te zien kregen van op de boot. Rond de middag trok de mist wat weg en brak het zonnetje toch door. Net goed genoeg om enkele mooie foto's van 'ons madame' te maken. Eens terug in Raritan was er amper nog een wolkje aan de hemel. We pikten Kobe op in de crèche en reden met hem nog naar de speeltuin.
Woensdag hielden we het weer rustig met een bezoekje aan een Outlet Village in Flemington. Donderdagmorgen namen Oma en Opa het vliegtuig richting Houston. Van daaruit zijn ze met de auto naar Corpus Christi (aan de Golf van Mexico) gereden alwaar ze goed aangekomen zijn. Volgende week donderdag vliegen wij naar San Antonio waar we Oma en Opa terug tegenkomen. Samen blijven we er zo'n drie dagen. Daarna vliegen Oma en Opa terug naar België en vliegen wij nog verder naar LA om van daaruit naar San Francisco te rijden.

Opa leest Kobe een boekje voor het slapen gaan.



Zicht op het Museum of Immigration



Ooooh, kriebels in de buik!


Geen opmerkingen: