maandag 27 oktober 2008

Met Ellen en Katrien naar de Bushkill Falls, PA

The Bushkill Falls, ook wel "The Niagara of Pennsylvania" genoemd, bestaan uit 8 watervallen verscholen in de bossen van de Pocono Mountains. Het leek ons daarom ook zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen op deze prachtige oktoberzondag.
Na een rit van ongeveer twee uur langs de meest verlaten straatjes in een prachtig gebied (ik had de GPS onbewust ingesteld om de tolwegen te vermijden, anders hadden we het op anderhalf uur kunnen doen...) bereikten we de parking van The Bushkill Falls. Via houten brugjes en gemakkelijke (maar ook minder gemakkelijke ) 'wandel'paden bereikten we de verschillende watervallen.
Deze Bushkill Falls zijn zeker een bezoekje waard, maar vergeet je wandelschoenen (en je conditie) niet mee te brengen! Wij hebben in elk geval genoten!









2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zo, het ziet er (van achter mijn pc'ke) heel erg leuk zijn! Ons mama is al jaloers!!! Leuk om te zien dat Ellen en ons Katrien het daar ook naar hun zin hebben!

Groetjes Griet Slaets

Veerle zei

Hey,

Inderdaad, het ziet er erg fijn uit ginder!
Het is een leuke blog, fijn om lezen en kijken. Best tof om jullie avontuur daar in de "States" een beetje te kunnen volgen.
Amuseer jullie daar zus en Katrien

Groetjes Veerle